Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 59
Goede zorg begint met een gezonde vacht.

Idee-Fixe: uw specialist in de verzorging van de vacht van honden te Hove

Zaakvoerster Karen is al jaren specialist in vachtverzorging en weet dus als geen ander hoe belangrijk een gezonde vacht is voor uw hond. Bij Idee-Fixe kan u terecht voor alles wat uw hond nodig heeft: van trimmen en scheren tot wassen en tot wassen en drogen. Vergeet de vacht van uw hond ook tijdens de wintermaanden niet. Een knip- of wasbeurt is ook dan van groot belang. Voor een goede verzorging van de vacht van uw hond in Hove bent u bij Idee-Fixe aan het beste adres.

Een goede vachtverzorging begint uiteraard met goede producten. Bij Idee-Fixe gebruiken we shampoo en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de vacht van uw hond. Ook ons crèmebad is van het grootste belang voor de vacht van uw hond. Het herstelt de haren en geeft de vacht een optimaal vetgehalte. Met deze kwaliteitsproducten en onze kennis komt de vacht van uw hond niets tekort.

Laat u de verzorging van uw hond liever over aan een professional? Idee-Fixe is een ervaren specialist in de verzorging van de vacht van honden, in Hove, dicht bij huis. Kom eens langs om uw hond een optimale huidverzorging te geven!

Contacteer ons!03 500 03 59