Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 59
De beste verzorging voor uw kat.

Idee-Fixe verwelkomt honden en katten in onze kapsalon te Hove.

Niet alleen honden verdienen een goede verzorging. Wij bieden ook een kattenkapsalon te Hove aan. Deze viervoeters hebben echter een andere aanpak nodig. De vacht van een kat is anders dan die van een hond en de verzorging van het kwetsbare vel moet voorzichtig gebeuren. Daarom nemen we uw kat graag mee naar een dierenarts om ter plekke verzorgd te worden.

Onder verdoving en ondertoeziend oog van een dierenarts wordt uw kat verzorgd. Langharige rassen worden geschoren en zo van die hardnekkige knopen verlost. Andere katten worden geknipt en gewassen, zodat ze er weer piekfijn uitzien. Bij Idee-Fixe hebben we de kennis en de ervaring om alle soorten katten een optimale zorg te bieden.

Hebt u nog vragen over de speciale verzorging van uw kat of wilt u een afspraak maken voor uw katten in ons kapsalon in Hove, dan kan u telefonisch contact opnemen met Karen.  Aarzel niet om ook uw kat een professionele vachtverzorging te geven. Kom een keer langs of vul het contactformulier op deze website in. Wij zien u en uw viervoeter(s) graag verschijnen!

Contacteer ons!03 500 03 59