Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 59
De perfecte en aangepaste vachtverzorging die uw lieveling nodig heeft.

Hondenkapsalon Idee-Fixe: uw hond laten wassen in Hove door een ervaren professional.

Bij Idee-Fixe in Hove zijn alle hondenrassen welkom, groot of klein. Elk ras is anders en dus heeft elke hond een unieke aanpak nodig. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw hond nodig heeft. U kan zonder zorgen uw hond laten wassen in Hove, wetende dat uw geliefde huisdier de best mogelijke zorg krijgt. De prijs van de wasbeurt is afhankelijk van ras en grootte.

In onze salon wordt uw hond gewassen met kwaliteitsshampoo die afgestemd is op het type vacht van uw hond. Zo blijft de vacht van uw huisdier in topconditie. Na een verfrissende wasbeurt krijgt elke hond een crèmebad, een essentieel element van de perfecte verzorging. Daarna wordt de vacht geborsteld en gedroogd, worden de oortjes gereinigd en de nagels geknipt. Ten slotte krijgt elke hond nog een vleugje parfum mee.

Ook tijdens de wintermaanden is het belangrijk uw hond een optimale vachtverzorging te geven. Knip- en wasbeurten lijken dan misschien minder essentieel, maar zijn dat zeker wel. Wilt u uw hond laten wassen in Hove? Maak snel een afspraak – zomer of winter – om uw hond een aangepaste verzorging te geven.

Contacteer ons!03 500 03 59