Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 59
Geef uw hond wat ademruimte.

Een kwaliteitskapper om uw hond te laten scheren in Hove, vindt u bij Idee-Fixe.

Sommige rassen hebben regelmatig een knipbeurt nodig. Andere honden hebben meer baat bij een scheerbeurt. Bij Idee-Fixe mag u er rustig vanuitgaan dat uw hond een professionele en aangepaste behandeling krijgt. Met 30 jaar ervaring achter de kiezen weet zaakvoerster Karen als de beste wat uw hond nodig heeft. We houden uiteraard ook rekening met verzoeken van de klant.

Een optimale vachtverzorging is van groot belang voor een hond. Daarom helpt Idee-Fixe u graag verder als u uw hond wilt laten scheren in Hove of omstreken. Wij bieden echter een volledige verzorging, dus uw geliefde huisdier wordt ook gewassen en gedroogd. De nagels worden geknipt en de oortjes gereinigd. Uw hond zal er nadien weer piekfijn uitzien.

Maak snel een afspraak om uw hond te laten scheren in Hove, bij Idee-Fixe. Bel ons of vul het contactformulier op deze website in. We vragen onze klanten vriendelijk om steeds op tijd te zijn om lange wachttijden te vermijden. Kan u door overmacht niet op uw afspraak zijn, gelieve 24 uur op voorhand te annuleren.

Contacteer ons!03 500 03 59