Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 59
Idee-Fixe knipt uw hond volgens de regels van de kunst.

Uw hond laten knippen in Hove? Eén adres.

Ziet uw hond geen poot meer voor de ogen? Dan is het vast tijd voor een knipbeurt. In onze salon in Hove maakt knippen en trimmen al dertig jaar lang deel uit van onze vachtverzorging. Het hoeft u dan ook niet te verbazen dat onze knipbeurten perfect volgens de regels van de kunst gebeuren. Op basis van het ras en de lengte van het haar kiezen we voor een speciale aanpak, zodat uw hond een optimale verzorging krijgt. Als het tijd is om uw hond te laten knippen in Hove of omstreken, komt u naar Idee-Fixe!

Op vraag van de klant kunnen we uw hond knippen, trimmen of scheren. Daarbij mag de klant aanwezig zijn, al leert de ervaring ons wel dat onze trouwe viervoeters rustiger zijn als het baasje er niet bij is. De keuze is uiteraard aan u. Uw hond wordt geknipt en gewassen, de oortjes worden gereinigd en de nagels geknipt. De prijzen zijn afhankelijk van het ras.

Idee-Fixe staat elke dag klaar voor u klaar. U kan er uw hond laten knippen, in Hove, dicht bij huis, en dat door een echte professional. Vergeet niet om ook in de wintermaanden een afspraak te maken bij uw hondenkapsalon. Een goed verzorgde vacht is het hele jaar door van belang voor uw hond!

Contacteer ons!03 500 03 59